Šta nam donosi konjukcija Merkura i Venere: Nova poznanstva, flert i uzbudljiva putovanja

Foto: Profimedia

Planete Merkur i Venera najavljuju uzbudljiva dešavanja.....

Planeta komunikacija, Merkur, toliko se približila Veneri u Lavu da je s njom obrazovala konjunkciju, aspekt koji pojačava uticaje obe planete.

Istovremeno, obe planete ove nedelje obrazuju harmoničan aspekt sa Saturnom, simbolom prošlosti a napete sa Neptunom i Plutonom, simbolima zabluda, prevara i dominacije. Zbog ovih neharmoničnih, padaju maske pa će mnogi pokazati svoje pravo lice...

Veće su šanse i za odlazak na neko kraće putovanje, sa emotivnim ili poslovnim partnerom. Intenziviraju se kontakti sa strancima, a rastu i šanse za dobitke u igrama na sreću.

Budući da su obe planete u Lavu, znaku kreativnosti i sporta, sreća se smeši sportistima i umetnicima, pre svega, zbog trigona sa Saturnom, koji u prvi plan stavlja one koji će svoju karijeru krunisati značajnim uspesima i trofejima.

Ovaj aspekt utiče na sve znake, a posebno na Bikove, Vage, Ribe, Blizance i Device.

Ovan

Konjunkcija Merkura i Venere u vašem petom astrološkom polju doprinosi vašoj popularnosti, naročito kod suprotnog pola. Moguće uvećanje prihoda preko saradnje sa strancima.

Bik

Spoj vašeg vladaoca Venere i Merkura u vašoj četvrtoj astrološkoj kući nagoveštava mogućnost obnove veze sa bivšim partnerom. Moguć priliv novca preko kupoprodaje nekretnina.

Blizanci

Venera i vaš vladalac Merkur u trećem astrološkom polju donose nove susrete i poznanstva, pogotovo sa osobama koje studiraju, rade u medijima ili sa strancima. 

Rak

Spoj Venere i Merkura u vašoj drugoj astrološkoj kući nagoveštava mogućnost ulaska u romansu sa kolegom. Veće su šanse za ugovaranje isplativih poslova, ukoliko sarađujete sa strancima,

Lav

Planeta mladosti blizu Venere u vašem znaku, čini vas popularnim i omiljenim kod suprotnog pola. Moguć susret sa starom simpatijom. Ako ste umetnik, sportista ili radite u medijima, bićete uspešni.

Devica

Vaš vladalac Merkur zajedno sa Venerom u astrološkom polju privatnosti i tajni upozorava da emotivni život držite dalje od očiju javnosti. Očekuje vas nastavak saradnje ili nov projekat sa strancima.

Nastavak pročitajte na sledećoj strani  1 / 2 Sledeća ›

Bonus video
KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...