Možda vas pamćenje dobro ne služi, ali Kate Middleton nije bila uvek ovako slim.

Simpatična devojka, a potom i verenica naslednika britanskog trona je bila just an ordinary girl koja je nosila mahom modele s brojem 38. Ili ti medium veličinu. Vojvotkinja od Kembridža koja se pre skoro godinu dana porodila već neko vreme nosi 34, koji se vodi kao small veličina, i to extra small (xs).

Dva broja manje? Da. I to uz pomoć netipične dijete koja uključuje režim ishrane koji se bazira samo i isključivo samo na konzumiranju sirove hrane i unosu minimalne količine kalorija.

Od nedavno, svoju „dijetu“ 32-godišnja brineta je obogatila s popularnim latinoameričkim jelom ceviche, salatom koja se pravi od sirove ribe koja je marinirana u soku od limuna, lajma i odabranih začina.  

Na dnevnom meniju vojvotkinje su mahom salate i napitci, a pogotovo često tokom dana konzumira samo salatu od lubenice, gaspaćo, mleko od badema i gođi bobice.

“Kate je uspela da održi savršenu figuru, a sada je njena motivacija fokusirana na postizanju sjajne kože. A sirova hrana je odlična za kosu, kožu i nokte jer sadrži visok nivo vitamina i hranjljivih sastojaka,“ izjavio je bliski izvor vojvotkinje za Daily Mail.

Mali podsetnik: Kate je na univerzitetu gde je upoznala Williama nosila 38 veličinu, a nekad čak i 40 da bi smršala uz pomoć Dukan dijete do 36 veličine, ubrzo po preseljenju u London. Kada se udala za Williama bila je već superslim, odnosno ulazila je u modele 34 veličine, a samo 5 nedelja posle porođaja je uspela da povrati svoju vitku figuru upravo uz pomoć režima koja se bazira na sirovoj hrani.