Da li se sećate fantastične jesenje kolekcije italijanskog brenda Gucci koja je po tadašnjim reakcijama ostavila možda i najveći utisak na vas od svih prezentovanih kolekcija na poslednjem Fashion Week izdanju?

26-godišnja glumica koja je zaštitno lice parfema Gucci Premiere je upravo iz te kolekcije za jedan fashion event „kopirala“ jedan od najupečatljivijih lookova pomenute kolekcije: kožnu midi suknju A forme u kestenjastomednoj boji i kožnu košulju maslinasto zelene boje, sve sa sitnim karnerima na skrivenoj kragni koja košta neverovatnih 3.500 američkih dolara!

Da se ne lažemo ni suknja koja je savršeno naglasila Blakein struk i seksi glumičine noge nije bila manje skupocena (2.500 dolara), kao i kožne salonke s animal printom (takođe Gucci) koje sigurno koštaju oko hiljadu dolara.

Kompletan look Blake je držala krajnje jednostavnim, bez bilo kog detalja. Kosa je bila puštena sa podignutim gornjim delom koji je blago uhvaćen šnalom na potiljku. Šminka nežna, skoro pa neprimetna. Tek ružičasti ruž, ajlajner i mrvica plave senke.