Britanska manekenka Erin O’Connor može da bude ponosna na svoje trudničko telo. Slika na kojoj Erin pozira fotografu Nicku Knightu, u devetom mesecu trudnoće, pokazala je da se slavna manekenka, uopšte nije ugojila. Tek mrvicu.

Erin je tako nastavila trend koji prate sve manekenke, a koji podrazumeva nude fotkanje u poodmakloj trudnoći. Claudia, Cindy, Doutzen, Miranda i Alessandra…, sve pomenute dame smo videli, bilo na naslovnici ili u sklopu nekog editorijala, kako poziraju u 6, 7, 8 mesecu trudnoće.

Poznata crnka se za razliku od koleginica koje su mahom birale naslovnice za "pokazivanje", fotografisala pred objektivom poznatog i nagrađivanog fotografa Nicka Knighta za njegov online portfolio SHOWstudio.

Neobičnu sliku na kojoj Erin izgleda kao da je oslikana od strane nekog holandskog slikara (pada nam na pamet Rembrant) u njegovom ateljeu dok zraci sunčeve svetlosti padaju na njeno nago telo, Nick je odmah šerovao na svoj Instagram profil.

36-godišnja Erin je vest o trudnoći objavila u februaru kada se pojavila na pre-Bafta žurci pokazujući ponosno svoj tada blago zaobljeni stomačić. Manekenka koja je bila jedan od najpopularnijih modela početkom devedesetih, očekuje svoje prvo dete iz veze sa životnim partnerom Stephenom Gibsonom.

Pa, kako vam se čini fotografija?