Velika glamurozna noć u Njujorku (Met Gala) na kojoj je u paru sa suprugom Ryanom blistala i ludovala, nije ostavila ni trunku umora na licu zanosne Blake.

Samo dan nakon fashion žurke, glumica se pojavila na lansiranju parfema Gucci Premiere, čije je glavno promo lice, sveža i stajliš u plavoj kombinaciji.

Svetlucavu nude haljinu 26-godišnja glumica je zamenila kratkom, plavom haljinom sa zanimljivom metalih kragnom u gornjem delu (Gucci fall 2014), preko koje je obukla kaput u pastelno plavoj boji (Gucci Pre-Fall 2014).    

Svilena haljina midi dužine je naglasila svežinu i vitkost glumice koja se proslavila ulogom u teen seriji Gossip Girl. Za razliku od prethodne noći kada je izabrala look u stilu holivudskih diva, Blake je ovoga puta nosila svoje duge lokne u modernoj, messy pletenici na stranu.

Sledeće jutro, Blake smo uočili na ulicama Njujorka u chic, žakard kaputu iz Valentinove kolekcije za jesen 2014.

Kaput u miksu cvetnog dezena i motiva leptira u bojama ljubičaste, plave, crvene i crne, Blake je upotpunila kratkim čizmicama Miss Fast, dizajnera Christiana Louboutina i clutch torbicom brenda Marchesa.

Obožavamo!