Poznato tv lice britanske, ali i svetske scene čije bravure u kuhinji pratimo već godinama, zvezda je aprilskog broja britanskog Vogue izdanja.

Nigella koju pored kulinarskog umeća prati reputacija žene raskošnih oblina je u svom prvom intervju nakon priznanja da se drogirala, pričala o razvodu od Charlesa Saatchija, ali i rijaliti šou The Taste.

54-godišnja tv zvezda pozirala je na naslovnici tek s maskarom i mrvicom rumenila, dok je prema rečima kreativnog tima iz Vogue, u postrprodukciji njeno lice prošlo minimalno doterivanje u Photoshopu.

"U početku me je zastrašila činjenica da će me fotografisati skoro bez trunke šminke jer sam u startu pomislila da ću izgledati krajnje razočaravajuće, kako za sebe, tako i za druge,“ izjavila je Nigella, a na njenu konstataciju tim ispred magazina je dodao da je Lawsonova retuširana minimalno, jer nije bilo potrebe pošto u pedesetim izgleda bolje nego neke koje su dve decenije mlađe od nje.

Nigella koja trenutno vodi novi rijaliti britanskog Channela 4 The Taste je napomenula da ne zna koliko će još trajati njena kulinarska avantura, iako trenutno uživa u onome što radi.