New Kardashian sister is on the block, čini se s obzirom da mlađa polusestra rijaliti zvezde, Kendall Jenner polako, ali odlučno pravi mesto za sebe u fashion eliti.

Nakon što smo je videli ( jedva, jer je bila neprepoznatljiva) kada je prošetala pistom na Marc Jacobs reviji, "mala Kardashian sestra“ je još jednim potezom dokazala da je sposobna za uspešnu tranziciju iz sveta rijaliti zvezda u svet high fashion modelinga.  

Mesto kraj velike Anne je samo potvrdilo činjenicu da je modna industrija otvorila širom svoja vrata ovoj mladoj i simpatičnoj devojci.

18-godišnja manekenka je obezbedila mesto tik do Anne na nedeljnoj Topshop Unique reviji koja je održana u okviru London Fashion Week-a.

Kendall je reviju ispratila u all black kožnom autfitu, povremeno komentarišujući modele s urednicom modne Biblije, što je istoga časa pokrenulo glasine da bismo možda uskoro pre Kim, upravo Kendall Jenner mogli da vidimo na Vogue naslovnici.  

Anna i Kendall su uspele čak da ukradu pažnju s Kate Moss koja je jesenju kolekciju Topshop-a, takođe gledala LIVE iz prvog reda u društvu mlađe sestre Lottie Moss i Sir Philipa Greena, direktora Topshopa.