Šta Karl Lagerfeld misli o aferi francuskog predsednika

Foto: Guliver/Getty Images

23. 01. 2014.

Ako ste mislili da će afera francuskog predsednika Francoisa Hollanda i glumice Julie Gayet proći bez njegovog komentara, grdno ste se prevarili.

Dok se Pariz bavi modom, ceo svet se bavi aferom francuskog predsednika, koju je u pauzi između revija i novih kampanja stigao da prokomentariše i Karl Lagerfeld.

Dizajner je bio je kao i uvek direktan i kritičan nazivajući Hollanda “bezosećajnim i surovim” jer je skrivao vezu s francuskom glumicom Julie Gayet.

"Odnos predsednika prema njegovoj nevenčanoj partnerki Valerie Trierweiler jedna je vrsta nasilja nad ženama,“ izjavio je Lagerfeld za The Associated Press dodajući da je neprihvatljivo da se neko tako ophodi prema ženi sa kojom je živo nekoliko godina.

Ovo svakako nije prvi put da se Lagerfeld dotiče Holllanda.

U oktobru prošle godine za špansko izdanje magazina Marie Claire, kreator je izjavio da Hollande ne podnosi bogate i da ima neopisivu želju da ih kazni što je dovelo do toga da ga mnogi finansijeri i prijatelji napuste, kao i da sve manje ljudi ulaže i gradi.

Naravno, opaska o aferi nije mogla da prođe bez malog ulepšavanja pa je tako glumica Gayet dobila atribut “lepuškasto lice”.    


KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...


Magazin