Poput majke i ćerke: Lady Gaga glavna gošća na reviji Donatelle Versace

Lady Gaga i Donatella Versace, foto: Splash

21. 01. 2014.

Ekscentrična pevačica bila je glavna gošća Donatelle Versace na predstavljanju nove kolekcije njene modne kuće, a dve slavne dame bile su u potpunosti modno usklađene.

Lady Gaga otputovala je u Pariz kako bi prisustvovala reviji visoke mode kuće Atelier Versace na Nedelji mode u Parizu, a na ovaj događaj pristigla je u pratnji dizajnerke Donatelle Versace. Najveće iznenađenje večeri svakako je bila njihova usklađenost. Naime, dve dive izgledale su poput majke i ćerke, budući da su se pojavile u sličnim odevnim kombinacijama, s platinastom bojom kose i identičnim tenom.

Za reviju, koja se odražala u hotelu Beverly Hilton, Lady Gaga je odabrala crnu couture haljinu, optočenu draguljima, a društvo tokom revije pravio joj je proslavljeni fotograf Mario Testino.

Tokom revije, čule su se pesme s Gaginog novog albuma, a jednu od njih nazvala je Donatella, upravo po slavnoj kreatorki.

Donatella Versace izjavila je da bi uz Gagu, koju je odabrala da bude zaštitno lice njene modne kuće, u svojim kreacijama volela da vidi i Kate Middleton, jer, kako kaže, "zbog njene savršene figure ona može da obuče apsolutno sve".

Donatella je u novembru 2013., zvanično objavila da je Lady Gaga nova muza kuće.

- Versace ponosno potvrđuje da je Lady Gaga novo lice kampanje za 2014. godinu. Kampanju su snimili Mert Alas i Marcus Piggott – pisalo je na zvaničnoj Twitter stranici ovog poznatog modnog brenda.

 


Bonus video
KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...