Priznavši da mu je pritisak britanskih medija uništavao mentalno zdravlje, i da je povlačenje iz kraljevske porodice bilo neophodno da sačuva svoju porodicu i sebe, Harry tvrdi da bez obzira na to neće prestati da doprinosi zajednici i obavlja dužnosti koje proizilaze iz života u javnoj službi. 

Uvek nasmejan i vedar, Harry je delio anegdote iz kraljevske porodice, pa smo tako saznali i kako kraljica koristi Zoom platformu, šta je Archie dobio za Božić i koja je bila njegova prva reč. 

Ipak, najinteresantniji deo jeste priča o zaljubljivanju u Meghan Markle: ''Već na drugom dejtu sam pomislio - vau, ovo je nešto baš posebno. Nije bila stvar mesta na koja smo odlazili, već kako smo se poklopili, osećajući se potpuno opušteno jedno s drugim. Zabavljanje sa mnom ili bilo kojim članom kraljevske porodice jeste dosta drugačije od uobičajenog. Svaki dejt na početku veze podrazumeva večere, ćaskanje i gledanje filmova kod kuće, a tek kasnije, kada postanete par, počinjete i javno da izlazite u restorane i bioskope, tako da je kod nas sve bilo naopako. Provodili smo enormno mnogo vremena zajedno radije nego što smo išli na večere kod prijatelja i družili se sa drugim ljudima. Izbegavali smo bilo kakvo ometanje i to nam je prijalo. Sve se desilo neverovatnom brzinom, u samo 2 meseca'', rekao je Vojvoda od Saseksa.

On će sa Vojvotkinjom od Saseksa gostovati kod Oprah Winfrey 7. marta, a do tada, uživajte u ovom zabavnom intervjuu.