Jennifer Lopez održala koncert u duksu koji sada želi kompletna internet zajednica!

Foto: Profimedia

22. 04. 2020.

Kada J.Lo obuče nešto što nije specifično za njen uobičajen stajling, a pritom je ovaj komad i prilično dostupan, možete da budete sigurni da ovog duksa već sada nema u rafu nijedne radnje.

Vanredna situacija primorala je brojne umetnike širom sveta da otkažu svoje planirane nastupe, ali to nikako ne znači da su se oni ovih nastupa odrekli.

štaviše, udružili su se i podupiru jedni druge praveći kućne koncterte, kojima može da prisusvuje svako od nas sa internet konekcijom iz udobnosti sopstvene sobe.

J.Lo je tako održala mini koncert u dvorištvu svoje porodične vile u Majamiju, a jedna od pesama koju je izvela bila je "People"  Barabare Streiasand - koju legendarn aglumica i pevačica izvodi u mjuziklu "Funny Girl".

Razlog zašto je latino zvezda izabrala baš ovu pesmu jeste taj što joj je Barbara Streiasand veliki uzor, što je nekoliko puta podvukla, a tako i sada.

I to ne samo izvodeći njenu pesmu, već i nosivši crni duks sa velikim printom lika Barabare Streiasand.

U pitanju je komad koji Coach u saradnji sa umetnikom Richardom Bernsteinom, a čija cena iznosi 225 dolara.

Ovo nije bilo prvi put da Se Jennifer pojavila u ovom duksu, ali sada je svakako ostavilo zanačajaniji trag na njene pratioce koji su smesta počeli da se raspotuju gde duks može da s enabavi.

Prepostavaljamo da sada verovatno više nigde, a zanimljivo je da su baš ovaj duks proteklih meseci nosile još neke poznate ličnosti: Mila Kunis i Selma Blair. 

 

 

 


Bonus video
KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...


Magazin