Ivanka Trump u centru pažnje zahvaljujući stajlingu: Nova frizura i haljine o kojima svi pričaju

Foto: Profimedia

20. 09. 2019.

Ćerka predsednika Amerike promenila je imidž i pristaje joj sjajno.

Iako je Ivanka, za razliku od Melanije, inače hrabrija po pitanju stilizovanja odeće, poslednjih nekoliko kombinacija koje je prošetala i te kako su zapale za oko modnim kritičarima, pogoto u spoju sa novom paž frizurom.

Njeno prvo zapaženo pojavljivanje sa kraćom kosom bilo je pre dve nedelje tokom zvanične posete Kolumbiji, kada je obukla maslinasto zelenu haljinu midi dužine sa peplum detaljem i izuzetno upečatljivim detaljima, koju potpisuje lokalna dizajnerka Johanna Ortiz, a čija cena iznosi 1.650 dolara.

S obzirom da je svečana ceremonija kojoj je Ivanka prisustvovala, održana nepolju, vetar je prouzrokovao da haljina koju je ponela postane jedna od glavnih inspirativnih memova, ali bez vetra u priči, haljina je izgledala poprilično sjajno.

Pre par dana Ivanaka se pojavila u još jednom zapaženom outfitu, takođe haljini i takođe u zelenoj boli - ali druge nijanse.

Ovoga puta brend koji je ponela je britanslki, a cena modela iznosi 600 dolara.

Da li Ivanka diktira nove jesenje modne trendove koji podrazumevaju zelenu boju u svim tonovima? Ne znamo, ali smo znamo da plavušama ovi tonovi definitivno jako dorbo pristaje.

 

 

 

 

 

 

 


Bonus video
KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...