Angelina poslovno boravi u prestonici Francuske. Naime, glumica je angažovana na novoj kampanji kozmetičke kompanije Guerlain, inače jednog od najstarijih i najcenjenijh francuskih beauty brendova (Guerlain je osnovan još davne 1828.). A, Angie je ambasador brenda.

To sve ima smisla, jer je Angelinina pokojna majka Marcheline Bertrand bila francuska glumica i veliki ljubitelj proizvoda ove legendarne francuske kozmetičke kuće, te je Angelina 2017. kada je preuzela ulogu ambasadora brenda i javno otkrila kako je to uradila da bi i na jedan posbean način odala počast majci za koju je bila vrlo vezana.

Jacqueline Bisset i Marcheline Bertrand bile su svojevremeno tokom 70-h, vrlo bliske prijateljice, te je Jacqueline krstila Angelinu.

Jacqueline Bisset je poznata britanska glumica, koja i sada sa svoje 74 mami poglede prolaznika, a zbog svoje lepote u mladosti je bila možda i zapaženija no zbog svojih uloga, iako je nekoliko puta nominovna za Zlatni globus.

Lepa glumica odlikovana je titulom  Légion d'honneur, što je najveći vid časti koji može dodeliti država, u ovom slučaju Francuska.

Naime, glumičina majka posedovala je francusko poreklo na koje je bila vrlo ponosna, zbog čega je ćerku školovala u jednoj od najcenjenijh francuskih škola u Engleskoj, Lycée Français Charles de Gaulle.

Jacqueline tečno govori francuski, italijanski i engleski naravno.

Glumica je još kao dete išla na časove baleta, a časove glume počela je da uzima već nakon srednje škole - da bi ih otplatila, radila je kao model.

Jedna od zanimljivosti vezanih za Jacqueline Bisset jeste ta da se nikada nije udavala, takođe nema decu. Bila je u nekoliko veza koje su bile poznate javnosti, ali nikada u braku, niti u vezi sa nekim iz sveta šire poznatih osoba iz sveta šou biznisa, poput većine njenih koleginica.

Jednom prilikom izazvala je skandal rekavši d živio sa dva muškarca koja su duplo mlađa od nje. Ispostavilo da su u pitanju bili isključivo kolege sa kojima je delila stan kao cimer.

Jacqueline i Angelina inače nikada nisu bile bliske, s obzirom da su živele na različitim kontinentima, a Jacqueline je samo jednom prilikom javno progovorila o Angelini, kada su je pitali naravno nešto o njihovom odnosu. Tada je rekla da joj se divi kao jednoj vrlo supešnoj ženi koja nosi breme slave sa sve porodicom od šestoro dece i uspešnom filmskom i rediteljskom karijerom.