Kada se osvrnemo na stil vojvotkinje od Kembridža, možemo da konstatujemo kako se on konstantno menja, biva zanimljiviji, i posebno moderniji. Jer to je ono što su modni kritičari najviše zamerali Kate The Great - njen starmali i previše konzervativan stil.

Ukratko: previše #british (britanski).

(6 omiljenih odevnih komada Kate Middleton koje i vi trebate da imate u svom ormaru)

To se promenilo, i to od ako smemo da primetimo od trenutka kada je na britanski dvor zakoračila moderna Amerikanka- Meghan Markle, čiji stil krase savremeni krojevi, dosta boje, smelo korišćenje dezena i šliceva, dosta otmenih pantalona i mix materijala.

(Kate nastavlja da vodi modnu bitku sa Meghan: Vojvotkinja iznenadila sve izborom prelepe bluze u ljubičastoj boji)

Kate je počela da nosi modele i drugih dizajnera od britanskih, uzanije i provokativnije krojeve a sve to pratio je i odvažniji beauty makeover. 

To dokazuje i njeno najnovije odevno izdanje koje predstavlja mali iskorak iz komfora.

Naime, na zvaničnom otvaranju kraljevske regate King’s Cup Regatta at the Cutty Sark ship u Grinviču, Kate je došla u kombinaciji koja ima taj prepoznatljivi "french girl style" momenat.

Mornarska kombinacija bazirala se na udobnim pantalonama visokog struka a šireg kroja, dužine do članka sa belim dugmićima koje potpisuje L.K. Bennett i džemperića na (Breton) pruge. 

Ovaj neutralan look Kate je osvežila sa crvenom clutch torbicom, dok se u sferi obuće opredelila za teget salonke. 

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/