Predsednik Južne Koreje Mun Džae-in i njegova supruga Kim Džang-suk doputovali su u Sjedinjene Američke Države kako bi se u Vašingtonu sastali sa Donaldom Trumpom i njegovom suprugom Melanijom.

Kao što je običaj da za ovakve posete poziraju ispred Bele kuće za službene fotografe, niko nije ostao ravnodušan na stajling prve dame Amerike koja uvek nadmaši očekivano!

(Lady boss: Melania Trump vodi sastanke u moćnom pink odelu)

Naime, Melania je za ovu priliku obukla prelep model ružičastog Louis Vuitton kaputa, kojim je bilo nemoguće da se istakne.

Samim tim, ona je uspela da u modnom stilu prevaziđe i svoju gošću, suprugu predsednika Južne Koreje, mada drugačiji epilog nismo ni očekivali. 

(20 najlepših izdanja Melanije Trump iz prošle godine)

Za ovu priliku, Melania je dodala i detalj koji savršeno pristaje ovom kaputu, a to je tanki crni kaiš na struku koji je idealno ukombinovala sa crnim salonkama.


Zgodna Slovenka još jednom je dokazala koliko ima stila koji očigledno svi obožavamo, kao i da jednostavan stajling može izgledati fanstastično, samo ukoliko se usudite na vedru boju, poput ružičaste kao što je to uradila upravo ona.

izvor: Cosmopolitan

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/