Ista majka: Ćerka Monice Bellucci novo lice kampanje za Dolce i Gabbanu

foto:Profimedia

12. 04. 2019.

Starija ćerka poznate lepotice Monice Bellucci i njenog bivšeg supruga Vincenta Cassela priprema se da pokori svet mode.

14-godišnja Deva Cassel, koju smo do sada imali prilike da vidimo samo na paparaco fotografijama, pojaviće se u reklami za poznati brend Dolce Gabbana, sa kojim već duži niz godina sarađuje njena majka.

S obzirom na to da ni Monica ni Vincent nikada nisu u javnosti zvanično predstavili, niti pokazali svoju decu, ovo je prvi put da je Deva imala svojih pet minuta.

(Vincent Cassel: Meni ne treba psihoterapija, gluma mi je dovoljna)

Naime, fotografije sa snimanja ove reklame otkrile su nam da je upravo najstarija ćerka bivšeg slavnog para, promo lice italijanske kuće. Na slikama vidimo mladu Devu iza kamera, dok je majka sa strane bodri svo vreme i savetuje kako da pozira.

Mlada Deva odevena je u belu dugu haljinu sa čipkom, i neverovatno jako podseća na svoju majku, te jedva čekamo da je češće viđamo u ovakvim ulogama. 


Izvor: Stil

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>> https://www.instagram.com/elleserbia/


Bonus video
KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...