Iako je poslednje dve sezone glavni trend, animal print nije uspeo da ubedi baš svaku ženu da je konačno došlo vreme da prigrli ovaj dezen koji i dalje ima lošu reputaciju.

To se ipak ne odnosi na špansku kraljicu Letiziju koja je već nekoliko puta do sada pokazala da je fan raznih životinjskih dezena - a posebno pitona i leoparda. Tako je bilo i juče kada se pojavila na sastanku neprofitabilne organizacije Foundation of Emerging Spanish (Fundeu BBVA), čija je misija promovisanje pravilnog korišćenja španskog jezika u medijima.

Za ovu zvaničnu posetu Letizia je izabrala ženstvenu i šik kombinaciju kojom dominira kaput s leopard dezenom modne kuće Hugo Boss koja je poslednji niz godina prvi pik španske kraljice.

(Romantično i prefinjeno: Španska kraljica u prelepoj plišanoj suknji)

Kaput čiji kroj podseća na sako 46-godišnja kraljica uparila je uz crveni kombinezon takođe s potpisom Hugo Bossa, koji je u gornjem delu prati liniju tela, dok su nogavice koje sežu do iznad članka šireg kroja. Kombinezonu posebnu notu dala je dugmad na rukavima te kaiš koji je dodatno naglasio vitki struk ove evropske kraljice. 

(Jedno od njenih najfatalnijih izdanja: Kraljica Letizia u crvenoj haljini svoje svekrve)

Uz odevnu kombinaciju savršeno su pristajale crne salonke s tankom potpeticom brenda Magrit i crna clutch torba Hugo Boss.

izvor: Elle / Zadovoljna

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/