Rob Zangardi i Mariel Haenn godinama rade sa čuvenom pevačicom, kao i sa još nekim poznatim imenima poput: Lily Collins, Hailee Steinfeld, Jessica Biel, Gwen Stefani, Ciare.

Kada se osvrnemo na outfite gore pomenutih glumica i pevačica, reklo bi se da im J.Lo zadaje najveće probleme.

A, to smo u najvećoj meri mogli primetiti poslednjih nekoliko dana, tokom njenih gostovanja vezanih za promociju romantične komedije Second Act.

Ono što prvo upada u olči, jeste to da većina pevačicinih stajlinga izgleda jeftino, iako to svakako nije.

Jeftin izgled postiže se prosto neodgovarajućim materijalom i bojom, koji u spoju sa loše izbranim aksesoarima ostavlja taj poseban utisak jeftinoće.

Uz ovu, svakako prvu primetnu stavku, tu je i druga, ništa manje važna, ona zbog koje ne znamo kako bismo uopšte opisali stil Jennifer Lopez.

Naime, skoro svako njeno pojavljivanje praktično nema veze sa onim prethodnim, ne postoji nit koja ih spaja, sem možda tog jeftinog utiska.

Iako diva nosi kombinezon od čiste kože, detalj u vidu paspula sa džepovima u crnoj boji, poseduje šljokice - potpuno nepoterebno (to je taj jeftin momenat koji spominjemo, jedan od), ovaj kožni upečtaljivi kožni m+komad nikako se ne slaže sa antilom džizmicama na štiklu u sivoj boji, kako zbog boje, tako i zbog materijala.

Potom Fendi tašna koja praktično štrči na ovom stajlingu i za kraj njen lični pečat u vidu karika na ušima i oversiued naočara reflektujućih stakala.

Ništa od nabrojanog ne lini uslugu jednom drugom.

Možda bi latino diva ukoliko želi i dalje da nosi taj epitet, ozbiljno trebalo da razmisli o promeni stilista.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/