Neočekivano izdanje: Kraljica Rania briljirala u kompletu koji je koštao manje od 100 dolara

Foto: Profimedia

12. 12. 2018.

Na prestižnoj dodeli nagrada na Arab Social Media manifestaciji u Dubajiu, jordanskoj kraljici je uručena prestižna nagrada Influential Personality of the Year, a svojom pojavom još jednom, sve nas je oduševila.

Kraljica Rania je bez izuzetka za kraj godine ostavila da vidimo njena najsofisticiranija izdanja, predstavljena smelim stilskim izazovima kojima je inače sklona. 

Na prestižnom događaju, harizmatična brineta kao od šale kombinovala je svečane materijale različitih tekstura i tako predstavila veoma inspirativno izdanje za prestojeće praznike. 

Naime, usku bluzu od pliša sa "V" izrezom, kombinovala je sa laganim, sitno plisiranim kilotama midi dužine. 

Kombinaciju je nadogradila efektnim metalik kaišem i Diorovim salonkama i tako stajling podigla na elegantan nivo. 

Izbor boje, koji je podrazumevao smaragdno zelenu od glave do pete, nije slučajan, jer se odlično slagao sa njenim tenom kao i kestenjastom i blago talasastom kosom. 

Njen izbor je i ovog puta bio za svaku pohvalu, a posebno zbog činjenica da su kilote i bluza jednog street brenda koštale manje od 100 dolara, što je dokaz da dobra kombinacija ne mora da bude skupa. 

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>> https://www.instagram.com/elleserbia/


KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...


Magazin