Modni okršaji Melanije, Brigitte i Juliane: Kako su prve dame sveta samit lidera G20 stavile u drugi plan


Svojom lepotom i šarmom, istakla se i holandska kraljica Maxima koja je izabrala upečatljivu haljinu od čipke u svetlonarandžastoj boji. Biserima oko vrata, kao i minđušama u obliku cveta ova plavuša zaokružila je damski stajling. 

Prava modna revija sačekala nas je 1. decembra kada su se u Villa Ocampo, opet susrele prve dame koje su birale outfite shodno svom senzibilitetu i modnom ukusu. 

Brigitte Macron, prva dama Francuske pojavila se u svedenoj beloj mini haljini, koju tek oplemenila statement narukvicom u boji zlata.

Ipak, čast da ponese titulu najlepše i najbolje odevene ponela je "domaćica".

Juliana Awada opčinila je sve haljinom inspirisanom togom - duga kreacija beličastokrem boje, svedenog kroja ustručena je blago kaišem koji se veže oko struka. Utisak lepršavosti i ljupkosti, naglašen je asimetričnim završetkom kao i jednostavnim sandalama i tašnom koju je nosila u ruci. 

Društvo im je pravila zgodna Slovenka koja je za razliku od klasične Brigitte, izabrala Gucci haljinu retro kroja.

Gornji deo haljine prati liniju tela, dok se donji širi u plisiranu suknju tik ispod kolena. Cvetni dezen doprineo je da Melania izgleda veoma sveže, dok su zelene salonke još više pojačala taj utisak. 

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>> https://www.instagram.com/elleserbia/

‹ Prethodna 2 / 2 

KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...


Magazin