Halle Berry, Leatitia Casta, Gigi Hadid i Isabeli Fontana: 4 femme fatale dame obeležile premijerno predstavljanje Pirelli kalendara za 2019!

foto: Profimedia

06. 12. 2018.

Sve četiri su izgledale kao da ne postoje seksepilnije žene u ovom trenutku!

Sinoć je u Milanu premijerno predstavljen Pirelli kalendar za 2019, na kom smo videli veliki broj zvanica iz sveta filma, mode, muzike, kulture i umetnosti. Škotski fotograf Albert Watson svojski se potrudio da Pirelli kalendar više ne bude asocijacija na seksi pin-up devojke fotografišući priču o ambicijama četiri snažne žene.

Vrlo filmične fotografije prikazale su snove i težnje Afroameričke plesačice Misty Copeland, manekenki Leatitije Caste i Gigi Hadid, te glumice Julie Garner, najpoznatije po Netflix seriji Ozark.

"Ideja je bila da promenimo kompletan koncept Pirellia, a ne da Misty ili Julia izgledaju kao pin-up devojke potpuno obnažene bez propratne priče. Zato sam u celu priču uveo neka vrlo zanimljiva muška imena poput Sergeia, jer su i muškarci deo njihovog sveta", izjavio je Albert na predstavljanju kalendara.

Na predstavljanju kalendara najveću pažnju izazvale su naravno sve četiri dame, iako su Leatitia i Gigi privukle daleko veću pažnju medija izgledajući kao da su u ovom trenutku najseksepilnije žene na svetu. Pored njih paparaci nisu propustili trenutak da opkole i Halle Berry (ova žena izgleda fenomenalnooo) i zvezdu novembarskog broja Isabeli Fontanu.

Pogledajte na sledećoj stranici kako su izgledale #femmefatale dame:

Nastavak pročitajte na sledećoj strani  1 / 2 Sledeća ›

Bonus video
KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...