Dodelom Emmy nagrada službeno je započela nova uzbudljiva sezona nagrada, a jedno od glumačkih imena koje ćemo viđati na dodelama svakako je Penelope Cruz. Španska glumica nominovana je za najbolju sporednu ulogu u limitiranoj seriji ili filmu za lik Donatelle Versace u seriji "The Assassination of Gianni Versace: American Crime Story".

Uoči dodele Emmyja prelepa 44-godišnjakinja družila se sa predstavnicima medija na prikazivanju filma "Loving Pablo" u kome igra sa svojim suprugom Javierom Bardemom. Za ovu priliku odenula je zelenu satensku asimetričnu haljinu iz resort kolekcije za 2019. brenda poznatog po glamuroznim modelima Ralph and Russo.

Međutim, zanosna haljina stvorila joj je mali modni problem. U jednom trenutku tokom poziranja, glumica je štiklom gazila po donjem delu haljine što je uobičajena pojava kod dužih modela. Mali je broj žena koje su uspele da izbegnu ovu nezgodu. Ipak, rizik je prihvatljiv kod ovakvih modela, s obzirom da dužina zaokružuje glam utisak koji je postignut sirena krojem, te šlicevima na butini i ramenu, ali i luksuznim sjajnim materijalom.

Izvor: Zadovoljna.hr

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/