Njujorška nedelja mode pre neki dan je završena. Tik pred kraj, održana je revija poznatog američkog brenda Alice + Olivia na kojoj je kuća predstavila svoju novu kolekciju za proleće/leto 2019.

Brend je 2002. godine osnovala Stacey Bendet koja se i danas nalazi na poziciji kreativne direktorke. Mnoge slavne dame ljubiteljke su njenih odevnih komada, a među njima je i Katie Holmes. Američka glumica stigla je na prezentaciju kolekcije održanu u njujorškom fotostudiju Pier59 odevena upravo u haljinu s potpisom Alice + Olivia.

Jednostavna uska midi haljina s okovratnikom u beloj boji sjajno je pristajala visokoj glumici kao stvorenoj za ovakve krojeve. 

I dok poznate dame za kratke izlaske i malo poziranja pred fotografima bez problema biraju haljine u beloj boji, ostatak žena najčešće ih izbegava, jer nisu praktične.

Naime, lako se prljaju i u njima uvek moramo da pazimo gde ćemo sesti pa je puno lakše ići linijom manjeg otpora i odabrati model u nekoj manje zahtevnoj boji u kojoj ćemo izgledati besprekorno. 

izvor: Zadovoljna.hr

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/