Vojvotkinja od Saseksa, lepa Meghan zajedno sa suprugom princem Harryjem juče je prisustvovala dodeli nagrada Queen's Young Leaders u Bakingemskoj palati i tom prilikom izazvala veliku pažnju medija i svih prisutnih.

Meghan koja nas je navikla na jedan sjajan stil, moderniji i ženstveniji od onog koji inače neguju pripadnice britanske kraljevske porodice ovog puta je ipak nagovestila da bi i ona mogla da potpadne pod uticaj Kate Middleton koja je stilski vrlo predvidljiva, jednolična i konzervativna.  

Naime, najnovije izdanje lepe vojvotkinje - svetloružičast kostim potpisuje luksuzni italijanski brend Prada.

Moderan komplet sastoji se od gornjeg dela - sakoa kratkih rukava sa dvorednim kopčanjem i diskretnim tanjim kaišem oko struka, dok je suknja asimetričnog kroja do kolena i blago se pri krajevima i pozadi širi i produžava, stvarajući utisak sofisticiranog šlepa.

Nežno izdanje, harizmatična crnka je "osnažila" crnim salonkama sa mašnicom i takođe crnom pismo-tašnom koju je držala u ruci. U beauty sferi, primetili smo da je naglasila obraze ružičastim rumenilom i hajlajterom koji je bio u odličnom kontrastu sa njenom zift crnom kosom, blago uvijenom u lokne. 

Ono zbog čega je Meghanino jučerašnje izdanje veoma specifično jeste što je veoma precizno (kraljevski) odrađeno i podseća na stajlinge njene jetrve Kate Middleton. 

Iako smo svi primetili da je supruga princa Harrija pre braka negovala trendi i svedene kombinacije, ovog puta je došlo do malog odstupanja - u fokusu jeste i dalje njen savremeni look, ali sa dozom konzervativnog, ustaljenog i očekivanog. 

To ipak govori da i Meghan mora da se pridržava nekih jasnih i izričitih smernica o dress codu kraljevske porodice, te da nema izuzetaka.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/