Poslovni izgled nikada nije izgledao ovako moćno: Amal Clooney u fenomenalnom kožnom trenč mantilu Alexandera Wanga

Foto: Profimedia

28. 03. 2018.

Besprekorna elegancija u režiji britanske advokatice podrazumevala je samouveren hod i fantastičan trenč.

Prelepa crnka možda je osvojila srce holivudskog glumca Georgea Clooneya, ali ova nezaustavljiva zaštitnica ljudskih prava, majka blizanaca osvojila je odavno naše simpatije maestralnim stilom koji nas do sada nije razočarao niti u domenu detalja. Kod Amal je sve pod konac: od hoda, kose, ekspesije lica, detalja, izbora obuće. 

Briljantna kao i uvek, gospođa Clooney je i ovoga puta nastavila da demonstrira svoju apsolutnu moć u domenu stila. Da je žena koja zna da uoči i odabere pravi komad, Amal je dokazala juče kada je za poslovni sastanak u Njujorku izabrala fantastičan trenč koji je samo nekoliko dana pre nje ponela nova američka modna i muzička zvezda, Cardi B.  

Crnu, mini haljinu Amal je nadogradila fantastičnim kožnim mantilom koji nosi pečet američkog dizajnera Alexandera Wanga. Mantil je dužine ispod kolena i stilizovan ušivenim kaišem koji ne obuhvata ceo obim struka, već počinje tek u prednjem delu, gde se veže stvarajući dominantan detalj u predelu stomaka. 

Pored ovog šik momenta, Wangov komad krase i naglašeni reveri, kao i umetnuti paneli od prevrnute kože, u boji peska. Složena struktura mantila ispraćena je jednostavnim salonkama u nude boji, kao i crnom kožnom torbom. 

Britanka libanskog porekla u domenu beautya je nastavila da neguje puštenu kosu, blago uvijenu pri krajevima, braonkasto rumenilo kojim je osvežila lice, dok je crvenkast karminom istakao usne. 

A post shared by @guysandpeople on Mar 27, 2018 at 5:20pm PDT

A post shared by The JSidd Blog (@jsidd_blog) on Mar 27, 2018 at 11:10pm PDT

Na sledećoj strani pogledajte kako je isti ovaj model ponela nova zvezda Cardi B:

Nastavak pročitajte na sledećoj strani  1 / 2 Sledeća ›

Bonus video
KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...


Magazin