Dama u belom: Melania Trump u Diorovom kompletu održala lekciju visoke elegancije

Foto: Profimedia

01. 02. 2018.

Prva dama Amerike prisustovala je tradicionalnom obraćanju predsednika SAD-a o stanju nacije i svojim elegantnim outfitom ponovo plenila pažnjom.

Stil gospođe Trump već neko vreme odlikuje visoka elegancija, odlično kombinovanje odevnih komada i detalja i to različitih luksuznih dizajnerskih kuća. Melania je takođe jedna od retkih dama koja zna kako da nosi odeću, a ne odeća nju. 

Njeno poslednje pojavljivanje u Kongresu je prošlo kroz modni radar skoro svih medija, jer i mi moramo da priznamo, da skoro nismo videli ovakvo jako monohromatsko izdanje. 

Beli Diorov komplet čine jednostave kilote pantalone na ivicu i sako koji prati liniju tela, dok je Dolce i Gabbana svilena košulja pojačala sofistisiranu notu ovog efektnog izdanja. Celu kombinaciju lepa Slovenka je zaokružila samo jednim, ali dovoljnim detaljem - Christian Louboutin cipelama u kamel boji koje su se savršeno uklopile u otmeno izdanje. 

Specifičnost izgleda ne čini samo moćan komplet, nego i igra dužina i savršeno poznavanje krojačkih proporcija - kropovane pantalone Melania je uparila sa sakoom koji pada do kukova i tako je još više izdužila figuru. Otkrivanjem ove stilske formule i demonstriranjem iste, nastavila je da nas još više impresionira. 

Pogledajte na sledećoj strani kako je Melania izgledala u Dioru:

Nastavak pročitajte na sledećoj strani  1 / 2 Sledeća ›

Bonus video
KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...