Crne kreacije na tepihu Zlatnih globusa, donacija za #MeToo od 1,5 milion dolara od strane Mark Wahlberga na ime koleginice Michelle Williams, nove optužbe protiv dva možda i najveća modna fotografa današnjice...

Holivud ali i svet oko njega i dalje za temu dana ima uznemiravajuća svedočenja mnogih o seksualnim napadima moćnika koji nisu samo producenti i glumci, već i predsednici korporacija, fotografi, urednici, novinari, ekonomisti.

Poslednja dama koja je progovorila o nedoličnim ponašanjima koja su postala sistemski problem Holivuda je divna Sharon Stone. Jedna od najseksepilnijih žena na svetu koja se proslavila ulogom fatalne i misteriozne Catherine Tramell u erotskom trileru Basic instinct iz 1992. godine gostovala je kod Lee Cowana na CBS Sunday.

Na pitanje da li je joj je ikada bilo neprijatno i da li je na svojoj koži osetila neku vrstu nepristojne ponude, pritiska te vrste koja bi mogla da bude deo #MeToo ispovesti, Sharon je počela da se smeje glasno i bez prestanka.

Lee je malo bio zatečen da bi glumici rekao: Ne znam kako da protumačim tvoju reakciju. Da li je to nervozan smeh ili smeh 'da li me stvarno to pitaš, naravno da jesam'.

"Lee, u ovom poslu sam preko četrdeset godina. Da li možeš da zamisliš kako je izgledalo tada započeti karijeru u Holivudu? Izgledajući onako kako sam izgledala, dolazeći iz obične Pensilvanije? I to doći bez zaštite nekog? Svašta sam ja videla i doživela."

Sharon je samo potvrdila ono što je u fokusu svih dama: Ovo nije nešto novo. Novo ponašanje nekih moćnika koji su odlučili da se sakriju iza svojih pozicija i iskoriste te iste. Ovo je nešto što traje, što sistemski je podržano i potisnuto i što sistemski mora da se reši.

Pogledajte u nastavku kompletan intervju sa Sharon>

Za insajderske vesti iz sveta mode i lepote zapratite naš Instagram na: https://www.instagram.com/elleserbia/