Gucci ekstravagancija: Rihanna u čarapama od 140.000 dinara!

foto: Profimedia

07. 12. 2017.

Ako neko ume od nezapaženog komada da napravi modni trend, i to vodeći, onda je to Riri, a dizajneri to vrlo dobro znaju.

Navikli smo od nje da bude prva koja će promovisati najnovije hit komade. Setimo se samo kako su ultimate čizme godine - shiny Saint Laurent pravo sa revije završile u njenom ormaru, pa tek u garderoberima ostalih celebrity dama.

Nama i dalje nije jasno kako je Riri postala ikona stila koja sve što ponese proslavi u rekordnom roku, lansirajući ga u senzaciju koja se rasproda u neverovatnom roku. Bez obzira na cenu, jer svaka roba ima svog kupca, a posebno ona koja ima nekoliko nula iza tačke. 

Ovoga puta Rihanna nije uopšte bila suptilna po pitanju cene. Naime, na svom poslednjem Insta-postu pevačica je šerovala outfit koji čine i svetlucave bele čarape s potpisom Gucci brenda. Ova slika je za 24h dobila 1.1 milion lajkova i 9.459 komentara od kojih su većina bila vrlo pozitivna, a najviše je bilo onih "Želim ovo pod hitno!".

I sad, ok, možda ste se i oduševili belim čarapicama koje imaju prišiven monogram brenda ali čekajte samo jedan bitan detalj da vam kažemo: te čarape koštaju 140.000 dinara ili 1.340 američkih dolara!! Te iako nismo sigurni da li je Riri dobila od italijanske kuće ove basnoslovno skupe bele čarapice sa inicijalima brenda načinjenim od cirkona ili je baš odlučila sebe da obraduje za praznike, ali evidentno je da retko koja osoba ima i želi da da tu cifru za jedan par čarapa, pa bio on i od Gucci brenda.

Kako god bilo, u jedno jesmo sigurni, Riri nastavlja da šokira i da lepo naplaćuje taj "šok" koji izaziva kod većine.

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on Dec 6, 2017 at 8:20am PST

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on Dec 6, 2017 at 9:18am PST

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>> https://www.instagram.com/elleserbia/


KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...


Magazin