Jedna od najzgodnijih pevačica na svetskoj muzičkoj sceni, Jennifer Lopez (48) u subotu je na svom Instagram profilu podelila fotografiju i izazvala lavinu pozitivnih komentara koji su se odnosili prevashodno na njen izgled - kraljica, prelepa, fantastična...

Priznajemo, u potpunosti se slažemo sa ostatkom sveta, jer nas je glumica oduševila jednako kao i svoje najvernije fanove. 

Za to je dobrim delom zaslužna fantastična figura pevačice koja uskoro ulazi u šestu deceniju, ali i zimski outfit koji je na pravi način otkrio njene obline i istakao seksepil.

Pored prozora, gde se vidi panorama Njujorka, Jenn je ispozirala u uskoj, vunenoj tamnosivoj rol haljini dužine ispod kolena. 

Ženstvena i prava zimska haljina "presečena" je fantastičnim statement lakovanim kaišem, koji je istakao njen izvajan struk, dok su crne cipele na jako visoku štiklu za diskretnim zlatnim momentom zaokružile odevnu celinu, koju ocenjujemo čistom desetkom. 

Svoj bossy izgled J.Lo je pojačala detaljima kao što su alke, dok u beauty sferi nastavlja s niskom punđom i šminkom koja ističe njene zavodljive oči.  

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/