Belu kuću pretvorila u zimsku bajku: Melania Trump u beloj Dior haljini predstavila novogodišnju dekoraciju predsedničkog doma

foto: Profimedia

28. 11. 2017.

Svedena, elegantna beličasta kreacija francuske kuće bila je savršen pik prve dame za prezentaciju novogodišnje dekoracije unutar Bele kuće...

Dok se ovog jutra većina modnih medija bavi budućom britanskom princezom i njenim potencijalnim izborom venčanice, ostatak je fokusiran na Melaniju Trump i njenu novogodišnju, prazničnu transformaciju Bele kuće koja je naišla, pa... na vrlo oprečne reakcije.

Naime, prva dama Amerike je u skladu sa tradicijom ukrasila predsednički dom u Vašingtonu za Božić.

Vodeći se željom da Bela kuća bude dekorisana u duhu američke kulture, ali sa elegancijom i prizvukom zimske idile, lepa Slovenka je atrijum ukrasila masivnim jelkama, dok je sam hodnik pretvorila u zaleđen dvorac iz bajke Snežna kraljica Hansa Christiana Andersona, a na sve to angažovala baletski par da otpleše nekoliko pirueta.

 

Za ovu prezentaciju Melania nije mogla da odabere bolju kreaciju. Gospođa Trump je blistala u beličastoj, elegantnoj Dior haljini midi dužine, njenog omiljenog kroja koji naglašava struk i širi se u blago zvonastu suknju sa svedenim faltama.

Pogledajte na sledećoj stranici kako je izgledala Melania na novogodišnjoj prezentaciji:

Nastavak pročitajte na sledećoj strani  1 / 2 Sledeća ›

KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...


Magazin