Već na startu azijske turneje Melania briljira: Valentinova i Diorova kreacija za sada najelegantniji odevni izbor prve dame Amerike

Foto: Profimedia

07. 11. 2017.

Visoka elegancija je njeno drugo ime...

Zvanična turneja po Aziji za bračni par Trump počela je u novembru, a najveću pažnju definitivno privlači brlijantna Melania koja sa svojim fantastičnim odevnim kombinacijama, malo po malo dokazuje da je jedna od najbolje odevenih supruga nekog američkog predsednika i da se veoma približila stilskoj miljenici i modnoj ikoni Jackie Kennedy za koju se smatralo da je nemoguće preteći.

Bar po pitanju mode i fashion karakteristika!

Lepa Slovenka je očarala najnaseljeniji kontinent i Havaje - Jedna prelepa haljina, dva moćna kaputa i dva para killer salonki: Tri savršene kombinacije Melanije Trump, a saga o savršenom odevnim izborima se samo nastavila. 

Reći ćemo Dior i Valentino. Pretpostavljamo da su vam odmah stvari jasne...

Naime, zajedno sa japanskom caricom Michiko, lepa brineta je posetila jednu osnovnu školu u Tokiju u teget haljini koju potisuje Dior.

Zanimljivu kreaciju midi dužine, krase "bogata" suknja i široki, zvonasti 3/4 rukavi. Efektna haljina je sečena tankim kaišem u struku, a monohronatska kombinacija je je "razbijena" metalik Manolo Blahnik salonkama. 

U beauty sferi, Slovenka je ovog puta demonstrirala kako se nosi niska punđa, koja je otvorila lice i istakla njene prelepo našminkane oči sivim i plavim tonovima...

A post shared by Fox News (@foxnews) on Nov 6, 2017 at 9:32am PST

Na sledećoj stranici pogledajte u kakvoj Valentino kreaciji je briljirala Melania samo nekoliko sati posle Diora:

Nastavak pročitajte na sledećoj strani  1 / 2 Sledeća ›

KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...


Magazin