Prvi dani leta: Gillian Anderson u Portofinu pokazala svoje savršeno telo (beach_babe)

foto: Profimedia

22. 06. 2017.

Jedna nam od najdražih tv glumica izgleda odlično na pragu šeste decenije...

Američka tv glumica koja ima ne samo britansko poreklo, već i nemačko ovih dana boravi u italijanskom letovalištu na Mediteranu, romantičnom gradiću Portofinu sa dečkom Peterom Morganom.

Gillian koju smo zavoleli u legendarnoj seriji The X Filles u kojoj je glumila agenta FBI - Danu Scully, poslednjih godinu dana opet nas je prikovala za tv zahvaljujući maestralnoj BBC seriji The Fall u kojoj se takođe pojavljuje u ulozi detektiva Stelle Gibson, tik pored neodoljivog Jamie Dornana.   

Prve dane leta, simpatična Gillian provodi u italijanskom gradiću koji je odavno posato IT i jedno od omiljenih mesta glamuroznog holivudskog džet-seta. Gillian i njen dečko Peter Morgan mahom su dane provodili na iznamljenoj jahti s povremenim odlascima na večeru i ručak u gradske top restorane. 

Medijima nije mogla da promakne sjajna figura glumice (48) koja je dane provodila najviše u bikiniju brenda Marysia Swim čije kostime obožavaju da nose Gwyneth Paltrow, Kate Bosworth, Behati Prinsloo i Lupita Nyong'o.

Za odlazak na obalu Anderson se presvukla u morsku prugastu letnju haljinu koju je osvežila pravim aksesoarem sezone - šeširom.

Pogledajte na sledećoj stranici kako izgleda Gillian:

Nastavak pročitajte na sledećoj strani  1 / 2 Sledeća ›

KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...


Magazin