Rimska avantura gospođe Trump: Decentna čipka Dolce i Gabbane pravi izbor za posetu Vatikanu

foto: Profimedia

25. 05. 2017.

Stisnut, prenatrpan raspored obaveza i susreta ne sprečava Melaniju Trump da briljira u stilu, gde god da se pojavi!

Melania Trump ovih dana puni novinarske stupce ne samo odbijanjem da pruži ruku svom suprugu, aktuelnom predsedniku Amerike, već i impresivnim stilskim kombinacijama. Nakon briljantnih izdanja iz Saudijske Arabije i Izraela, red je došao da prva dama Amerike pokori i evropsko tlo.

Prva EU stanica je bila italijanska prestonica, Rim. Za samo sletanje i zvanične susrete u Rimu, Melania je izabrala Dolce i Gabbana čipkani crni kaput i crnu haljinu koju takođe potpisuju Stefano i Domenico.

Pre toga smo je videli u crnom kombinezonu Stelle McCartney, ciklama kreaciji Reem Acre i beloj haljini Roksande Ilinčić.  

U istoj kreaciji, samo dodatno stilizovanoj velom od decentne čipke i klasičnim Manolo Blahnik salonkama, Melania je posetila u društvu Donalda Trumpa i papu Francisa.

Nije bilo medija koji nije prokomentarisao činjenicu kako je Melania ispoštovala sva dress code pravila Vatikana, za razliku od diskutabilnih izdanja koje je prošetala tokom posete Rijadu, glavnom gradu Saudijske Arabije koja su se ozbiljno kosila sa šerijatskim normama ove islamske zemlje. 

Pogledajte na sledećoj stranici šta je Melania obukla u poslednjoj poseti tokom ove internacionale turneje:

Nastavak pročitajte na sledećoj strani  1 / 2 Sledeća ›

Bonus video
KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...