Naravno, cveće u proleće nije ništa novo, niti bilo kakav presedan modnom svetu.

Ipak, baš zbog ovoga, navala na cvetni dezen biće u jeku i ove godine. Ponuda je velika: sitni cvetići, krupniji, jednobojni, oni u nekoliko boja i oblika, vezeni - ma, kakave god možete da zamislite.

Što odluku o izboru odgovarajućeg printa čini samo konfuznijom.

Zato se vodite primerom slavne pevačice i prvenstveno izaberite floralni motiv koji će se lako "utopiti" sa vašim tenom i bojom kose.

Kylie je za rukom pošlo skoro nemoguće, da haljinu cvetog dezena u nekoliko boja, sa sve karnerima na prednjem delu, kao i na samoj suknji, ponese kao elegantan komad, koji iako u ovom spoju detalja ima skoro sve odlike preteranosti, pa čak i kiča - ipak to nije.

Čitavu kombinaciju pogledajte na sledećoj stranici... 

PageBreak

Za sofisticiranost izgleda, jedne zapravo klasične prolećne haljine, možda je ponajviše zaslužan desen i boje na njemu koje nisu preterano napadne i savršeno su se uklopile. Prilika za koju je pevačica izabrala ovu haljinu iz kolekcije australijske dizajnerke sa britnskom adresom - Alice McCall, jedna je od (kako navodi) njenih najdražih.

Naime, Kylie  je od princa Filipa - vojvode od Edinburga, dobila posebno priznanje za stvaralaštvo u britansko - australijskom društvu, s obzirom da je pevačica Veliku Britaniju prihvatila kao svoj drugi dom.


Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/