Beleške sa putovanja: Porodičan odmor Chrissy Teigen i Johna Legenda u Marakešu

Foto: Instagram / chrissyteigen

21. 03. 2017.

Zaljubljeni supružnici, prelepi kadrovi grada i naravno odlične odevne kombinacije Chrissy. Pogledajte kako izgleda marokanski grad iz njihovog ugla...

Svako ko je posetio jednom Maroko zna šta sve ovaj grad može da ponudi. Od ogromnih uličnih pijaca, do šarenih pločnika, relaksirajućih turskih kupatila i neverovatnih gastro specijaliteta: ovo mesto je stvoreno za uživanje!

(John Legend o Chrissy Teigen: Najlepša ljubavna izjava slavnog muzičara)

John Legend i Chrissy Teigen, zajedno pored njihove predivne 11-mesečne ćerke Lune, prvi slobodan vikend iskoristili su za putovanje u Marakeš, kada su doživeli čari "crvenog grada" iz prve ruke.

Oni su uživali u obilasku očuvanih zidina, isprobavalí su lokalne specijalitete i naravno pazarili egzotične začine, po kojima je ova zemlja poznata.

Supružnici su Marakeš posetili ranije, a ovog puta njihovo odsedanje u gradu je odlično dokumentovano zahvaljujuči fotografu Mike Rosenthalu i frizerki Jen Atkins, koji su putovali zajedno sa porodicom i pomogli da zabeleže najbolje trenutke sa putovanja.

U nastavku vam otkrivamo najlepše beleške zaljubljenog para...

A post shared by John Legend (@johnlegend) on Mar 18, 2017 at 8:52am PDT

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen) on Mar 18, 2017 at 3:35pm PDT

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen) on Mar 18, 2017 at 6:19pm PDT

A post shared by John Legend (@johnlegend) on Mar 19, 2017 at 10:16am PDT

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>> https://www.instagram.com/elleserbia/


Bonus video
KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...