Kontra svih pravila crvenog tepiha: Sarah Jessica Parker u VENČANICI Vere Wang obeležila 74. dodelu Golden globusa

Foto: Profimedia

09. 01. 2017.

SJP je ponovo imala svoj Cinderella momenat kada se, nakon 10 godina, pojavila na crvenom tepihu prestižnog filmskog festivala... ne samo da je izazvala šok pojavivši se u venčanici, nego je i specijalnom frizurom odala počast nedavno preminuloj koleginici Cariie Fischer i njenom slavnom alter egu - princezi Leji.

Sa velikom količinom žute boje, nekoliko šljokica i ogrtača, crveni tepih ovogodišnjih Golden Globes nagrada bio je ipak uskraćen za bele kreacije. Poznata kao dama koja nikada ne prati pravila, Sarah Jessica Parker se na ovom događaju pojavila u raskošnoj Vera Wang venčanici, te svojim modnim izborom uspela da se izdvoji od ostatka zvanica koje su mahom birale unikatne, raskošne haljine najpoznatijih dizajnera današnjice. 

Pre zakazanog eventa, slavna glumica je premijerno prikazala deo looka na svom Instagram profilu: jednu koja otkriva detalje na haljini i drugu koja nam je dala pogled na dugački šlep i otvorena leđa.

Prelepa venčanica iz najnovije Verine bridal kolekcije je očigledno bila dobar izbor za prvo glumičino pojavljivanje na ovim prestižnim dodelama, nakon 10 godina. Jednako zapažena je bila njena punđa koja je kompletan auditorijum i goste podsetila na slavnu frizuru princeze Leje, koju je u "Star Wars" ovekovečila nedavno preminula glumica Carrie Fisher ... 

<iframe src="https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FELLE.Serbia%2Fposts%2F10155007506774124&width=500" width="500" height="486" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowTransparency="true"></iframe>

Na sledećoj strani pogledajte kako je izgledala Sarah Jessica Parker...

Nastavak pročitajte na sledećoj strani  1 / 2 Sledeća ›

KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...


Magazin