Crno-beli šik: Lady Gaga u smoking-haljini ruskog dizajnera visoke mode

Foto: Profimedia

29. 11. 2016.

Osim što nas je oduševila izborom haljine, koja je tako classy, posebno moramo da pohvalimo Gaginu uspešnu kombinaciju cipela i čarapa koje zajedno izgledaju veoma šik.

Slavna pop pevačica je poznata po svojoj nezaustavljivoj energiji, te ne čudi zašto je uvek viđamo na najpoznatijim glam dašavanjima, kako po Americi tako i po celom svetu. Ona bukvalno ne zna da miruje!

Nakon što je, u oktobru mesecu, objavila dugoočekivani album "Perfect Illusion", Gaga je dobila brojne poslovne ponude i angažovanja, ali i pozive za elitne događaje, na kome se okuplja isključivo džet set. 

Tako je popularna pevačica izabrana da nastupi na jednoj od najspektakularnijih modnih revija koju organizuje brend Victoria's Secret u Parizu, te da svojim glasom i izvedbom na sceni uveliča ovaj show.

I upravo kada je krenula na zakazano snimanje, Lady Gagu su spazili fotoreporteri, a mi smo zahvaljujući njima dobili pravu modnu inspiraciju. 

Velika muzička zvezda je blistala u kreaciji ruskog dizajnera visoke mode, i još jednom dokazala zašto se smatra damom od stila.

Na sledećoj strani pogledajte outfit Lady Gage....

Nastavak pročitajte na sledećoj strani  1 / 2 Sledeća ›

Bonus video
KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...