Tajna njenog seksepila koji obara s nogu i u šestoj deceniji: 10 stvari koje niste znali o Monici Bellucci

foto: Instagram / v1__000_

13. 10. 2016.

Kada neko iza sebe ostavi pola veka života, a još uvek mami pažnju kako muške, tako i ženske populacije, onda svakako zaslužuje pažnju. A verovatno krije i mnoge tajne..

Italijanska filmska diva Monica Bellucci ove godine je napunila 51 godinu. Jedna od najseksepilnijih žena svih vremena koje nisu pristale na intervencije hirurga krije mnoge tajne.

Evo nekih: 

1. Tajna njenog izgleda

Osim genetike, ova Italijanka duguje svoj mladalački izgled i činjenici da se nikad nije pojavljivala napadno našminkana. Čak i u svakodnevnom životu ona koristi blagu kremu za lice, malo maskare i ruž za usne koji nikad nije napadan. I to je to.  Inače, poznata je po izreci da su bore lepše od plastike. 

2. Prvi put pred reflektorima

Monica je postala model kada je imala samo 13 godina. Tada je pozirala za jednog lokalnog fotografa entuzijastu. 

foto: Instagram / bellabelluccifan

3. Umesto advokatice - model

Belluccijeva je najpre želela da postane advokat, ali joj nije bilo suđeno: Studije je morala da plaća, pa se izdržavala modelingom i manekenstvom. Sa 24 godine preselila se u Milano, gde je potpisala ugovor sa jednom od vodećih agencija - Elite Model. Godinu dana kasnije radila je prvu veliku reviju za kuću Dolce i Gabbana, kao i francuski Elle. 

4. Na svim listama najpoželjnijih već 20 godina

Jedan od najpoznatijih muških magazina na svetu, Men's Health stavio je Monicu na 21. mesto top liste 100 najlepših žena svih vremena, dok je 2002. bila prva na listi najpoželjnijih žena na svetu. 

foto: Instagram / bellabelluccifan

4. Kasno ušla u svet glume

Njena glumačka karijera počela je 1991 (u filmu La Riffa). Pet godina kasnije je bila nominovana za najbolju sporednu žensku ulogu u filmu Apartman. Nakon toga - postaje rado viđena i u Holivudu. Vrh karijere (pre uloge kod Kusturice i u novom James Bondu) doživela je u trilogiji Matrix i italijanskom filmu Malena. 

5. Poliglota

Ako mislite da je ona izreka "lepa i glupa" tačna - grdno biste se prevarili: osim formalnog obrazovanja, Monica tečno govori engleski, španski i francuski  (uz svoj maternji jezik)

foto: Instagram / yk_et

6. Velika stopala

Možda vam se ovo neće svideti, ali - jedina mana na ovoj savršenoj ženi su - velika stopala. Doduše, to je relativna stvar. Kada uđe u radnju, traži broj 42. 

7. Čudni običaji

Monica iza sebe ima dva braka. Sa fotografom Claudijem Bassom bila je do 1994. Potom je bila udata za Vinsenta Cassela do 2013. Tokom zajedničkog života, ona i on su živeli u odvojenim apartmanima jedne vile u Parizu, kako bi "izbegli rutinu svakodnevnog zajedničkog života". 

foto: Instagram / monicaannamariabellucci

8. Kakva majka, takve ćerke

Ova glumica ima dve kćerke: Devu i Leoni. Dok je 2005. bila trudna, slikala se za naslovnu stranu magazina Vanity Fair.

9. Gde god da krene, ima dom

Osim stana u Parizu, ova prelepa Italijanka ima kuće u Italiji, Engleskoj i Brazilu. Zato i ne treba da čudi što joj kćerke govore francuski, engleski i portugalski. Uz italijanski, naravno. 

foto: Instagram / monicaannamariabellucci

10. Najstarija Bondova devojka

S obzirom na to da je za vreme snimanja filma "Spectar" sa Danielom Craigom imala ravno "pet banki", Monica Bellucci je apsolutni rekorder u starosti Bondovih lepotica. Na drugom mestu je Onor Blekmen, koja je u vreme snimanja Goldfingera imala 37 godina. 

foto: Instagram / monicaannamariabellucci

izvor: Newsweek.rs


Bonus video
KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...