73. po redu Venecijanski filmski festival završen je juče svečanom dodelom nagrada. I iako smo imali želju da sumiramo najlepše kreacije u galeriji, odlučili smo da se fokusiramo na NAJLEPŠU koja je uspela da zaseni i elegantnu i prefinjenu Natalie Portman koja je na crvenom tepihu otkrila ekskluzivno da je opet u drugom stanju. 

U pitanju je mlada Lily-Rose Depp, njena koleginica iz filma Planetarium koja se pojavila u vintage maloj crnoj Chanel haljini, i presavršenim salonkama koje su san svih zaluđenika u cipele!   

17-godišnja tinejdžerka je pokazala da odrasta u prelepu mladu ženu koja poseduje šarm, držanje i eleganciju svoje majke, omiljene nam Vanesse Paradis.

Lily koja je uspela da očara i Karla koji joj je dodelio ulogu promo lica ne samo za eyewear kolekciju već i Chanelov najjači adut, kultni parfem Chanel No.5, se opredelila za seksi, uzanu i chic LBD kreaciju širih bretela oko vrata, koju krasi velika, satenska mašna u predelu grudi, sve sa belim, rascvetalim cvetom u sredini.

Za femme fatale efekat se pobrinuo kroj haljine koji je isprati njeno sitno, seksi telo ali i smokey senka oko zavodljivih očiju, kao i lokne u stilu holivudskih diva koje je Lily stilizovala sa leve strane uz pomoć poznatog frizera Johnnija Saponga.

Međutim, prava ZVEZDA premijere su bile satenske salonke Chanela koje u prednjem delu izgledaju kao najobičnije, klasične salonke ali zato pozadi... U zadnjem delu, salonku srednje debljine krasi svetlucav, optočen kristialima motiv zmije koja izgleda kao da se uvija oko masivnog bisera, sada već zaštitnog znaka novih Chanelovih detalja. 

E, ovako izgleda komad koji možemo da nazovemo statement.

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija