Glumica Kate Hudson poznata je po svom zdravom načinu života i savršeno isklesanom telu, a nakon što je izdala knjigu sa svaetima "Pretty Happy: Healthy Ways to Love Your Body" pojavila se na naslovnici najnovijeg broja Shape magazina u kupaćim kostimima.

Kao majka dvojice dječaka, Kate je uvek naglašavala kako joj je važno da bude zdrava i u formi te da zdrave navike prenese svojoj deci.

"Volim svoje telo jer za njega radim naporno i uvek se trudim raditi još i više jer želim vijeti koliko moje telo može", priznala je Kate.

Do isklesanog tijela uz pilates

Kaže kako joj je najvažnije da uživa u dobroj hrani i kako se nikada ne suzdržava ako poželi nešto da pojede. Kate je u intervju priznala kako je ključ njene vitke linije pilates koji je otkrila kada je imala 19 godina od kada ga praktikuje.

Njeno telo najbolje reaguje na treninge pilates jer joj održava kičmu u odličnoj formi, a celo telo joj je oblikovano i tonirano.



"Ja sam devojka prirode. Odrasla sam u Koloradu i uvek sam bila napolju. I sada, čak i kada sam u gradu vozim bicikl. Volim tu slobodu koju ne možete doživeti u automobilu. Ako sam u Njujorku i imam sastanak u centru grada, ja samo stavim slušalice, slušam odličnu muziku i pešice dođem na sastanak. Nema ništa boljeg od hodanja Menhetnom", rekla je glumica.

izvor: Fashion.hr

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija