Kada ste Donatella Versace i vaša revija otvara Nedelju visoke mode, ništa ne prepuštate slučaju. To znači da na vašoj reviji moraju da se nađu najbolji modeli današnjice, dame koje poseduju seksepil sa X faktorom!  

Joan Smalls, Lara Stone, Irina Shayk, Stella Maxwell, Rosie Huntington-Whiteley, Natasha Poly i naravno - Gigi Hadid! Jer, ako neka dama danas zaslužuje epitet najseksepilnije na pisti, to je onda rasna i privlačna Gigi!

Gigi je na pistu izašla u moćnom, izazovnom odelu sa prorezima, svetlucavim kanapima i savršeno krojenim cigaret pantalonama - odelu koje je izgledalo kao da ga je neko (Donatella) smelo i sa predumišljajem "pocepao" tik pred sam izlazak Hadidove na pistu.  

Duboki dekolte, ravne, oštre linije revera i prorezi sa strane koji su otkrili deo tela, kao i kanapčići koji su izgledali kao da je neka leja opkolila celo telo zgodne manekenke, ali i elegantne, jednostavne sandale savršeno su naglasile Gigin prirodni seksepil koji je Pat MacGrath dodatno pojačala smokey eye senkom i divljim, talasima u kosi.   

Pojava popularne manekenke nije bila neočekivana, ako znamo da je Gigi pored Natashe Poly i Raquel Zimmerman zvezda prolećne kampanje. 

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>> http: //www.viber.com/ellesrbija