Od kada je objavljena vest da nas je napustio legendarni muzičar koji je rokenrol učinio drugačijim, zabavnijim i revolucionarnim - jer pre njega rokenrol je bio IGRA, a posle njega UMETNOST, sve društvene mreže su prepune poruka i fotografija kralja koji je preminuo u 69. godini nakon duge i teške borbe sa rakom.

Odlazak legende kao da je predosetila, prelepa supruga muzičara, supermodel Iman koja je danima pre njegove smrti ali i izlaska njegovog novog i sada zadnjeg albuma, postovala neprestano Davidove fotografije koje svedoče o legendarnim i slavnim trenucima njegove i više nego uspešne karijere.

Među objavljenim fotografijama nalaze se momenti iz Ziggy Stardust perioda ali i nove fotografije koje su snimljene za album Blackstar. Poslednji post je ipak bio najemotivniji: "The struggle is real, but so is God."

Poslednji oproštaj kralju su napisali i Kanye West, Madonna, Billy Idol, Cher.... 

"David Bowie je bio jedna od mojih najvećih inspiracija. On je bio neustrašiv, neverovatno kreativan. Posedovao je magiju i energiju koja je bila vanvremenska." - Kanye West

"Talentovan. Jedinstven. Genijalan. Čovek koji je promenio sve. Čovek koji je bio ispred vremena. Tvoj duh će večno živeti u nama!" - Madonna

"Rasplakao sam se kada sam čuo vest..." - Billy Idol

"Uništena.... Napustila nas je istinska legenda..." - Cher

"David Bowie je bio inovator, kreativac. Nek počiva u miru." - Pharell Williams

"Zbogom dragi Tome. Napustio nas je još jedan kultni muzičar. Nemam reči... RIP." - Courtney Love

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>> http: //www.viber.com/ellesrbija