AmfAR gale spadaju u najglamuroznije gale koje se održavaju tokom godine. Bilo da im je mesto održavanja Monako, Pariz, Los Anđeles, Njujork.... budite sigurni da će se zvanice potruditi da vas očare svojim skupocenim, zavodljivim izdanjima! 

I sinoćna amfAR gala koja je održana u Los Anđelesu nije se razlikovala od ostalih!

Sa listom zvanica na kojoj su se našle Gwyneth Paltrow, Sarah Hyland, Lady Gaga, Lea Michele i Emma Roberts pomislili biste da će biti teško odabrati zvezdu večeri, ali jedna dama je uspela da zaseni sve ostale - Alessandra Ambrosio!

Brazilska manekenka je blistala u prilično prozirnoj haljini od crne čipke kada se pojavila na crvenom tepihu zajedno sa svojim sadašnjim partnerom. 

Alessandra je jedna od retkih koja može da iznese jednu ovakvu haljinu Zuhaira Murada iz njegove jesenje couture kolekcije. Haljina koja izgleda kao spoj crnog bodija i prozirnog, svetlucavog kombinezona od šifona, ukrašenog zvezdicama i prugama je naglasila Alessandrin seksepil i njenu vitku, manekensku liniju. Šarmantan, niski rep, crveni ruž, smokey eye i metalik kaiš su savršeno nadogradili ovo izdanje popularnog modela.

Pa ukoliko vam je potrebna inspiracija za neko večernje izdanje koje je ujedno seksepilno i glamurozno, evo sjajne kombinacije za to!

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>> http: //www.viber.com/ellesrbija