Cindy Crawford je ovih dana veoma zaposlena i prisutna u medijima! Za to je najviše zaslužna njena autobiografija Becoming Cindy koju slavni supermodel trenutno promoviše u Londonu!

S obzirom da važi za jednu od dama koje uvek izgledaju prelepo i stylish, Cindy se i ovoga puta potrudila da nam pokaže kako joj godine ne mogu ništa i kako izgleda zanosno kao i pre 20 godina.  

U petak smo je videli na putu ka muzeju Victoria & Albert u kom je održavala jedan od promo eventa posvećen njenoj autobiografiji koja polako postaje must have knjiga na policama ne samo fanova legendarne manekenke već i modnih zaluđenika. 

49-godišnja manekenka je u londonski muzej došla u savršenoj crno-beloj kombinaciji koja se bazirala na uzanim, polusjajnim kožnim pantalonama, crnim salonkama, prozirnoj beloj košulji i crnom blejzeru. Kompletan look Crawford je zaokružila svojom prelepom kestenjastom kosom, prirodnom, decentnom šminkom i srebrnom oglicom. 

Samo dan ranije, brinetu smo videli na sličnom događaju koji je obuhvatio i promociju Tequile u londonskom hotelu Beamount, gde su se Cindy pridružili i suprug Rande i bliski prijatelj para, holivudski glumac George Clooney, ali i Mario Testino, jedan od najomiljenijih fotografa slavne manekenke.

Za duplu proslavu, američka lepotica je izabrala zanosnu i chic haljinu u crno-beloj haljini Victorije Beckham, izgledajući krajnje senzacionalno koju je finiširala metalik sandalama i tamnim lakom na noktima. 

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija