Savršen outfit koji bi Sarah Jessica Parker nosila do kraja svog života

Foto: Profimedia

23. 07. 2015.

Da li možete da pogodite koji je u pitanju?

Iako još uvek nismo uspeli da saznamo da li ćemo uživati u trećem nastavku fimskog serijala Sex and the city, Sarah Jessica Parker ne posustaje i radi punom parom na drugim frontovima. Naime, SJP je nedavno postala zaštitno lice i to za The Jordache Look collection i Jordache's women's collection.

Sarah nije prva velika zvezda koja se našla u ulozi zaštitnog lica brenda. Pre nje u toj ulozi su bile manekenka Heidi Klum i engleska glumica Elizabeth Hurley.

(Sarah Jessica Parker: Najbolja izdanja poznate glumice)

Kada pomislimo na SJP, obično se setimo momenta kada se pojavljuje u raskošnoj haljini na Met Gala, ali i njenih slavnih Carrie Bradshaw kombinacija. Međutim, Sarah se zaklinje da je ona prava "jeans woman". U razgovoru za Huffington Post, SJP je otkrila da je veliki fan jeansa iako je retko ko povezuje sa ovim popularnim komadom..

"Istina je da nosim farmerice verovatno više od svih mojih prijateljica, i ako bih morala da nosim jedan outfit do kraja života to bio onda bio jeans i jedan veliki sivi duks… [ali i ] neka fancy ogrlica i cipele."

Kao i uvek, SJP pored estetike ceni udobnost pa mahom nosi boyfriend, baggy jeans ili klasičan, mommy. Možda to ima neke veze sa činjenicom da Sarah nikada nije nosila skiny jeans.

Tekst priredila: Kristina Milošev


Bonus video
KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...