Glamur na crvenom tepihu: Kendall Jenner blistala u crop topu i dramatičnoj suknji Azzedine Alaia

foto: Profimedia

21. 05. 2015.

Jenner je uspela da zaseni sve pretkodne red carpet kreacije i nađe se na prvom mestu najbolje obučenih dama sa aktuelnog 68. Kanskog festivala

Naklon, draga. Jer, pored toliko klasičnog i očekivanog glamura koji smo navikli da vidimo na crvenom tepihu Kanskog filmskog festivala, najaktuelnija manekenka na svetu je uspela da donese nešto novo i nadamo se inspiriše još dosta dama da nam pruže originalnija red carpet izdanja. 

A za ovakvu reakciju i pohvale svih dizajnera, Kendall nije morala da natapira kosu u punđu ili oblikuje romantičnu pletenicu, stilizuje svoju raskošnu couture haljinu sa biserima, šljokicama i draguljima.

Bila je dovoljna samo kreacija francuskog dizajnera Azzedine Alaia iz njegove prolećne kolekcije 2015., i mrvica crvenog karmina.    

Izabravši netipičnu kombinaciju: crop top + maksi suknju od tila, Kendall je uspela da zadrži mladalački look a da izgleda moderno, poželjno i sveže. Inače, Azzedine je omiljeni dizajner njene starije sestre Kim Kardashian, ali ovaj model je miljama daleko od uzanih, bodycon haljina koje Kim voli da nosi od Azzedine.

Crop top od sitnog veza i širih rukava i suknju s providnim prorezima Kendall je nadogradila messy punđom, crvenim ružem i kristalnom ogrlicom. 


KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...


Magazin