Povlači se legenda modnih pisti: Gisele Bundchen najavila odlazak u penziju!

Foto: Profimedia

16. 03. 2015.

Nakon 20 godina više nego uspešne karijere, Gisele je odlučila da se oprosti od modeling karijere i da se posveti majčinstvu..

Bye, bye Bundchen!

Iako ne bismo voleli da je to istina, prema pisanju brazilskog lista Moda Estadao, jedna od najlepših žena na svetu i najplaćenija manekenka, Gisele Bundchen se povlači s modnih pista. Brazilska manekenka koja je već pune dve decenije vodeća manekenka na svetu će kako se navodi u članku poslednji put defilovati na jednoj reviji u okviru Fashion weeka u Sao Paulu, koji počinje 13. aprila.

34-godišnja Gisele će po planu prošetati na reviji brenda Colcci koja je zakazana za 20. april. Gisele je odlučila da zvanični oproštaj bude na reviji brenda čije kolekcije je do sada bezbroj puta promovisala, kako u kampanjama, tako i na pisti.

Iako se manekenka još uvek nije zvanično oglasila pretpostavlja se da se na ovaj potez odlučila u želji da se posevti više majčinstvu. Bundchen je majka Benjamina i Vivian, koje ima u braku s Tomom Bradyjem, a poslednjih 8 godina se okitila titulom najplaćenijeg modela na svetu. Povlačenje sa piste ne znači da je više nećemo viđati u kampanjama, s obzirom da je još uvek vezana za Under Armour i Chanel.


KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...


Magazin