Heidi Klum i Cindy Crawford održale lekciju stila na dodeli Golden Globes nagrada!

Foto: Profimedia

12. 01. 2015.

Heidi (41) i Cindy (48) su blistale na crvenom tepihu prestižnih nagrada u izazovnim Versace haljinama.....

One su kraljice modnih pisti iz devedesetih, žene koje imaju imponzantan staž u modelingu i dame za čijim vitkim, seksi figurama i zavodljivim osmesima se okreću svi kada ih uoče na ulici, crvenom tepihu ili nekoj kampanji.

Heidi (41) i Cindy (48), još uvek spadaju među najlepše žene na svetu, a da seksepil umeju da nose smelo i pune samopouzdanja dokazale su na 72. dodeli Golden Globes nagrada kada su održale lekciju stila, seksepila i elegancije!

I Crawford i Klum su blistale u izazovnim, dugim Versace haljinama s dubokim šlicem u prednjem delu, izgledajući kao da su u kasnim dvadesetim. Obe dame su se opredelile ne samo za istu modnu kuću, već i za jarku boju.   

Heidi je izgledalala kao platinasta filmska zvezda iz zlatne ere Holivuda, dok je pozirala u asimetričnoj jarko crvenoj haljini na jedno rame, svetlucavog korseta koju je ukrasio raskošan til. Bivši anđeo, a sadašnji voditelj i sudija rijalitija Project Runaway je kompletan look zaokružila puštenom kosom koju je zalizala na levu stranu u vintage "lokna" stilu.    

Za razliku od nje, Cindy Crawford je u stilu Ave Gardner blistala u haljini tople, kobalt plave nijanse V izraza koja je za detalj imala srebrni broš na levom ramenu i polovini šlica. Clutch, kobalt minđuše i srebrne sandale finiširale su ovaj glamurozni look bivšeg supermodela.  


Bonus video
KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...