Scarlett Johansson predstavila svoj najnoviji look

Foto: Profimedia

09. 12. 2014.

Novi imidž zgodne glumice je uspeo još više da naglasi njenu raskošnu lepotu i pokaže nam da je Scarlett odlučila da eksperimentiše u sferi lepote...

Iako vlada ubeđenje da kratka kosa ne može nikako da bude seksi, niti ženstvena, jer u startu podseća na mušku frizuru, holivudska glumica Scarlett Johansson dokazuje da to nije istina i da seksi hairstyle look nikako nema veze s dužinom.

Jedna od najlepših žena na svetu, koja se početkom septembra porodila, donevši na svet preslatku devojčicu, odavno se vratila u javni život, a u novo poglavlje svog života, Johansson je odlučila da uđe i sa novom frizurom.

Odbijajući da prigrli sve aktuelne trendove kao i najavu da nas na proleće čeka trend duge kose, Scarlett je prošetala ekstremno kratku kosu s pramenovima, koja je slavnoj glumici pružila seksi, provokativan look, potpuno drugačiji od njenog dosadašnjeg "holivudskog" izdanja: raskošnih lokni.

Frizura koja je ošišana tako da je obrijana leva i desna strana glave, dok kratki pramenovi na temenu padaju, zalizani ka nazad, možda je još više naglasila glumičin seksepil od prethodne.

Kako se vama čini? Koja je bolja? Pre ili posle?   


Bonus video
KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...


Magazin