Možda niste znali, ali prema nekim poslednjim anketama, Kourtney Kardashian je daleko najomiljenija Kardashianka, dok je u klanu Kardashian/Jenner, od nje popularnija samo Kendall.

Najstarija sestra Kardashian (35) koja očekuje svoje treće dete sa dugogodišnjim partnerom Scottom Disickom, za razliku od Kim i Khloe, preferira da svoj privatni život drži što više van medijske pozornosti, ali zato nije uspela da odoli prilici da pozira za najnovije izdanje magazina DuJour, i to u podmakloj trudnoći.

35-godišnja rijaliti zvezda koja je objavila vest o trudnoći u junu i to u jednoj od epizoda rijalitija Keeping up with the Kardashians, se pojavljuje poprilično oskudno odevena u seriji modnih fotografija koje je uslikao Brian Bowen Smith. Kourtney je uslikana u svedenim i elegantnim pozama, stilzovana tek u ogrtač, providnu tkaninu ili perjanu ogrlicu koja pokriva samo grudi.   

"Po mom mišljenju, obnaženo, golo telo nije nešto čega bi bilo koja žena trebalo da se stidi. Ja sama nikada nisam bila stidljiva po pitanju svog golog tela. Znam da ovo nije moje najbolje izdanje, što je sasvim normalno s obzirom da sam trudna, ali trudnoća je neverovatno, nestvarno stanje koje transformiše ne samo vaše telo, nego i vaš um, i upravo zbog tog moćnog i prekrasnog osećanja drago mi je da da opet prolazim kroz sve to i što mi je ukazana prilika da pokažem svim ženama kako smo i dalje lepe, bez obzira na činjenicu da je naše telo glomazno i neprepoznatljivo."  

Kourtney je dodala da joj je želja da fotografije prevashodno svi dožive kao umetničke, a ne samo još jedan editorijal u kome je neka poznata trudnica obnažena.